INFORMACIÓN IMPORTANTE

La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica


Este blog está dedicado principalmente a la Fibromialgia, Síndrome de Fatiga Crónica, Sensibilidad Química Múltiple, enfermedades autoinmunes, reumáticas, dolor crónico y otras. También información sobre medicinas integrativas y alimentación saludable. "Siempre a nivel informativo".

10 jun 2010

Avui és el dia: Jornada No co-repagament: Equitat i Sanitat Pública


Avui és el dia de la Jornada contra el copagament, i Dempeus per la salut pública, més Dempeus que mai ens farem sentir i t'animem a que ens acompanys. I parafrasejant l'Àngels som una organització ciutadana on hi són, hi caben, i hi tenen molta feina a fer les persones que porten bata blanca i les que no, qui és usuari de la sanitat i qui, dissortadament, no es sent prou atés i es usuari/a forçat de la privada, qui entén la salut com un dret que va molt més enllà dels serveis sanitaris, i qui combat les inequitats i les desigualtats que en bona mesura es deriven d'una concepció estreta i magre de la salut, i qui creu (i en primer lloc,
moltes i moltes dones) que la manera com una societat tracta els temes de salut demostra el seu nivell civilitzatori, i enforteix o debilita la igualtat i la democràcia.

Avui, juntament amb la Federación de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública i el grup de recerca de la Universitat Pompeu Fabra GREDS-Emconet, es donaran raons per dir NO al co-repagament, per l'equitat i la salut pública.

Gaspas LlamazaresEns hem de felicitar perquè participarà molta gent profundament entenedora del tema i del que ens hi juguem. Per exemple, Gaspar Llamazares,president de la Comissió de Salut del Congrés de Diputats, Marciano Sánchez Bayle, portaveu de la Federación de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública, Fernando Comas, expert en marketing farmaceutic i editor del blog Pharmacoserías, i també molta gent de casa nostra que des de la Universitat, la sanitat o la ciutadania donaran arguments sobre aquesta autèntica peça clau que en aquests moments centra en bona mesura les embranzides privatitzadores de la sanitat... i que pot significar una barrera d'accés als serveis de salut massa difícil de superar per a les persones que més pateixen la pobresa i la crisi econòmica.

I per primera vegada també comptarem amb representació, entre altres organitzacions, dels sindicats CC.OO i UGT, i d'associacions de veïns con la FAVB i la CONFAVC, del Centre d'anàlisis i Programes Sanitaris (CAPS), de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat(CUS), i importants organitzacions d'ajuda mutua de persones malaltes i familiars.






És avui, a les 6:30 de la tarda,

a l'Auditori Elisava,

Rambla 30-32.



No hay comentarios: