INFORMACIÓN IMPORTANTE

La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica


Este blog está dedicado principalmente a la Fibromialgia, Síndrome de Fatiga Crónica, Sensibilidad Química Múltiple, enfermedades autoinmunes, reumáticas, dolor crónico y otras. También información sobre medicinas integrativas y alimentación saludable. "Siempre a nivel informativo".

11 nov. 2011

Tallers de Moviment - “REFERMANT LA MEVA SOLIDESA”


Tallers de Moviment.           

1r xacra: “REFERMANT LA MEVA SOLIDESA”              

 MOVIMENT EXPESSIU  IOGA

Sistemes Centres d'energia

Programació dels tallers intensius que farem durant aquest curs 2011-12 a Vilanova i la Geltrú

Cada mes, en diumenge matí, passarem per un segment corporal, o centre d’energia; el primer, que es correspon amb el 1r xacre, és el dia 27 de novembre.
Aquest treball psico-corporal té un abordatge dinàmic i grupal, i també amb una mirada personal interna.
Es pot assistir a tallers concrets ó bé a tots; les energies que es mouen un dia no tenen res a veure un amb la dels altres; tots són ben interessants perquè permeten entrar en profunditat en una zona, i veure què passa, com la visc, les meves dificultats i facilitats...
Per poder-ho planificar, cal inscripció prèvia; l’import és de 40€/taller; per qui s’inscrigui a tots hi ha un 20% dte (quedaria en 32€/taller).

Sònia Gomà

INFORMACIÓ - INSCRIPCIÓ
Lloc Centre Yoganda
C/ Arquebisbe Armanyà, 14
Telf:  696 570 572
Vilanova i la Geltrú
http://sites.google.com/site/mexpresivoyoga/home


No hay comentarios: