INFORMACIÓN IMPORTANTE

La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica


Este blog está dedicado principalmente a la Fibromialgia, Síndrome de Fatiga Crónica, Sensibilidad Química Múltiple, enfermedades autoinmunes, reumáticas, dolor crónico y otras. También información sobre medicinas integrativas y alimentación saludable. "Siempre a nivel informativo".

22 sept 2016

Convoquen una jornada de neteja de residus de la riera de Ribes




Es farà al llarg d’una ruta de sis quilòmetres des del castell de Sant Pere de Ribes fins a la desembocadura a Sitges, on s’oferirà beguda i dinar als participants



El Consorci dels Colls i Miralpeix convoca una jornada de neteja de la Riera de Ribes. EIX


El Consorci del Colls i Miralpeix organitza una jornada de neteja de la Riera de Ribes el proper dissabte 25 de setembre. La jornada començarà a les dos quarts de deu del matí des del castell de Sant Pere de Ribes amb la intenció de sensibilitzar sobre el dret a gaudir d’un medi no degradat i el deure de conservar-lo.
S’ha programat una caminada de sis quilòmetres durant la qual s’aniran recollint els residus que es vagin trobant al llarg del corrent fluvial, mentre que s’aniran explicant els valors ambientals. L'activitat clourà amb una valoració i el llançament d'un missatge de compromís i protecció del territori.
Les persones interessades en participar gaudiran d'un esmorzar al matí, una samarreta i del material necessari per fer la neteja, a més de beguda i dinar a càrrec de Hola Club Sitges i Llaguts de Vilanova. Per tornar al Castell de Sant Pere de Ribes, s'agafarà un autobús que proporciona l’empresa Monbus.
Els participants hauran d'anar equipats amb roba i calçat adequat, gorra, protecció solar i aigua. Les inscripcions es poden fer al web de Decathlon http://www.decathlonmedioambiente.es/. El punt de trobada es pot consultar a l'enllaç a Google Mapshttps://goo.gl/maps/PtnUJJEutVs
La jornada 'Netegem la riera de Ribes' persegueix fomentar la participació social i ciutadana en la conservació dels entorns fluvials; contribuir de manera més directa a la millora dels espais naturals més propers; donar a conèixer l’espai de la Riera de Ribes (Xarxa Natura 2000); a més d'intercanviar inquietuds respecte als espais naturals. 
http://www.eixdiari.cat/territori/doc/65508/convoquen-una-jornada-de-neteja-de-residus-de-la-riera-de-ribes.html


Arxivat a:

  
REDACCIÓ SANT PERE DE RIBES 20-09-2016



No hay comentarios: