INFORMACIÓN IMPORTANTE

La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica


Este blog está dedicado principalmente a la Fibromialgia, Síndrome de Fatiga Crónica, Sensibilidad Química Múltiple, enfermedades autoinmunes, reumáticas, dolor crónico y otras. También información sobre medicinas integrativas y alimentación saludable. "Siempre a nivel informativo".

9 dic 2016

Judith Marqués participa en una jornada europea sobre els riscos dels pesticides sobre la salut


El portal de notícies multimèdia de Montcada i Reixac



Judith Marqués, en una de les xerrades que fa a l'Escola del Benestar que té a Mas Rampinyo per conscienciar la població sobre els hàbits no tòxics
Judith Marqués, en una de les xerrades que fa a l'Escola del Benestar que té a Mas Rampinyo per conscienciar la població sobre els hàbits no tòxics. 
Foto: Arxiu/Silvia Díaz
La montcadenca donarà el seu testimoni com afectada per la síndrome de Sensibilitat Química Múltiple arran de l'exposició a aquestes substàncies
07/12/2016 - Laura Grau
La montcadenca Judith Marqués, afectada de la síndrome de Sensibilitat Química Múltiple (SQM), farà una conferència a la jornada que organitza el grup parlamentari europeu d’Els Verds el 8 de desembre al Parlament europeu, a Brusel·les. Amb el títol ‘L’escàndol de la salut que hi ha darrera de l’ús de pesticides a l’agricultura’, la jornada vol donar visibilitat a les persones que pateixen malaties derivades del contacte amb aquestes substàncies per tal de posar sobre la taula la conveniència de reduir-ne l’ús. La jornada coincideix amb la discussió d’una llei sobre aquesta qüestió al Parlament. “Esperem que els nostres governants europeus s’adonin de la perillositat dels pesticides i aprovin mesures que ens protegeixin”, ha dit Marqués, enginyera agrícola de professió que té la invalidesa absoluta a causa de la SQM. Judith Marqués ha de sortir al carrer amb mascareta a causa de la seva malaltia.
http://www.laveu.cat/noticies.cfm/id/593397/judith-marques-participa-jornada-europea-sobre-riscos-dels-pesticides-sobre-salut-.htm

No hay comentarios: