INFORMACIÓN IMPORTANTE

La información médica en este sitio está proporcionada como recurso informativo solamente y no debe ser usada con fines de diagnóstico o tratamiento.

Esta información no debe utilizarse como material educativo para el paciente, no establece relación de paciente a médico, y no debe usarse como substituto para diagnóstico y tratamiento profesional.

La consulta de este blog nunca puede sustituir a una consulta médica


Este blog está dedicado principalmente a la Fibromialgia, Síndrome de Fatiga Crónica, Sensibilidad Química Múltiple, enfermedades autoinmunes, reumáticas, dolor crónico y otras. También información sobre medicinas integrativas y alimentación saludable. "Siempre a nivel informativo".

4 jul. 2009

Tallers grupals pels afectats de dolor crònic per tal de poder rehabilitar l'atenció la percepció i la memòria


L'Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Garraf


Ens plau convidar vos a la presentació del programa"ASPECTES NEUROPSICOLÒGICS DE LA FIBROMIALGIA"


a càrrec de


- Alba Prats Fontanals, Neuropsicòloga i Psicòloga clínica, i

- Carme Crespo Crespo, Psicòloga clínica.Descripció:


És freqüent que els pacients que pateixen dolor crònic es queixin del funcionament deficient de la seva memòria, queixes que solen manifestar amb expressions com "tinc el cap fatal, tinc el cap perdut.." Aquests oblits es fan mes patents al llarg del procés d'avaluació e intervenció psicològica.

Les alteracions de memòria formen part dels problemes generals del processament de la informació que es deriven de la condició de patir dolor de forma crònica.

El nostre projecte pretén posar en marxa uns tallers grupals pels afectats de dolor crònic per tal de poder rehabilitar l'atenció la percepció i la memòria.Dia: 8 de Juliol a les 18 h.

Lloc: Sala Polivalent de l'Ajuntament de Les Roquetes

Vinya d’en Petaca"Aquest programa està subvencionat per la Caixa de Tarragona"Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica del Garraf

Carme Manresa (Secretària)


No hay comentarios: